Co jedli piłkarze podczas Euro 2016? Opowiada Tomasz Leśniak [WIDEO]

Dzień Dobry TVN/x-news
Tomasz Leśniak
Tomasz Leśniak x-news
Kucharz Tomasz Leśniak opowiedział w "Dzień Dobry Wakacje" jak wyglądało gotowanie dla piłkarzy reprezentacji Polski podczas Euro 2016 we Francji. W kuchni programu przygotował: aromatyczną owsiankę na płatkach orkiszowych, dorsza w mące gryczanej, siemieniu lnianym i ziołach z pieczonym batatem, warzywami i sosem mango, duszoną gicz cielęcą z ryżem czerwonym, warzywami i burakami z serem kozim i orzeszkami pinii oraz bezglutenowe ciasteczka mocno czekoladowe.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Co jedli piłkarze podczas Euro 2016? Opowiada Tomasz Leśniak [WIDEO] - Gol24

Wróć na sportowy24.pl Sportowy 24